Apple הופכת את הדף עם החנות הקמעונאית החדשה של סן פרנסיסקו

Anonim

Apple הופכת את הדף עם החנות הקמעונאית החדשה של סן פרנסיסקו

ארכיטקטורה

סטו רוברטס

24 במאי, 2016

7 תמונות

הנפח של 40 רגל (12 מ ') גבוה הוא נפח ללא עמוד ובו בתים ממוזגים (קרדיט: נייג'ל יאנג / פוסטר + שותפים)

יום שבת סימנה את יום השנה ה -15 של אפל פתיחת החנויות הראשונות שלה ומה דרך טובה יותר לחגוג מאשר על ידי פתיחת עוד? המקום החדש בסן פרנסיסקו חולק את אותו סגנון פתוח ומרווח כמו אלה trailblazers, אבל יש גם שפע של תכונות הייטק חדשני.

הוא תוכנן על ידי משרד האדריכלות הבריטי Foster + Partners, שעבודתו האחרונה נע בין עיצוב droneports למקלטי 3D שנבנו על ידי רובוט למאדים לתחנות דלק עתידניות. עיצוב החנות הוא, כמובן, קצת יותר משעמם מכל זה, אבל, כפי שניתן לצפות כאשר מביאים יחד שני מעצבי עיצוב כגון פוסטר ו אפל, התוצאה כאן היא משהו אבל.

ממוקם בכיכר יוניון, המקום החדש נועד להרחיב את הקונספט של חנות אפל המסורתית כדי להיות יותר ממוקד הקהילה. בדרך זו, הוא נועד גם לשמש מודל לעתיד חנויות אפל ברחבי העולם.

הבניין עצמו נתמך כולו על ידי מבנה ענק מסבך פלדה, אשר בתורו תומך מסמרים אחרים שיוצרים תקרה אטום למראה. מראה אטום זה הוא תוצאה של לוחות תאורה בהתאמה אישית המשמשים להאיר את החנות בלילה. גובהו 40 מטר (12 מ ') של הבניין הוא ללא טורים ובו בתים מזוגגים, שנראים כאילו הם צפים.

הגישה לחנות ניתנת באמצעות דלתות זכוכית הזזה של 42 מטר (13 מ '), אשר נועדו בחלקם לסייע לאוורר את הבניין באופן טבעי. האוויר נמשך דרך אותם, לפני הזרימה דרך הבניין וגורשו דרך הגג, עוזר לשמור על הפנים טריים ונוחים.

הדלתות גם מסייעות לקשר את יוניון סקוור עם כיכר חדשה מצפון. החנות זורמת אל הכיכר, שבה יש מקום איסוף וחלל אירועים עם Wi-Fi ציבורי. זה נועד להיות אזור שקט, עם חופה של עצים, 50 מטר (15 מטר) קיר ירוק, מפל ומזרקה.

בתוך החנות, יש מספר תכונות חדשות לגישה Apple Store. לעובדים הקמעונאיים של אפל יש חורש עצים עלים המספק מרחב ירוק נעים שבו ניתן לעבוד עם לקוחות.

"השדרה, " בינתיים, הוא חדש לקחת על הצגת מוצרים. הוא פועל לאורך קיר ויש לו "חלונות " אינטראקטיביים שבהם מוצגים פריטים, בהשראת תצוגות חזיתיות בחזית. הצגים בהשתתפות הצוות לספק למבקרים מידע.

כמו עם חנויות אפל אחרות, יש מקום ללמידה, מצגות ואירועים. "פורום " יש תוכנית שנתית קייטרינג לכולם מילדים למורים ומפתחים. המוקד שלה הוא קיר וידאו 6K, שבו תוכן קידום מכירות ניתן להציג, תוך כדי משחק כמו רקע אנימציה עבור יוניון סקוור. יש גם מקום אינטימי יותר שבו ייעוץ והדרכה ניתן לספק ללקוחות עסקיים.

החנות פועלת במלואה על ידי אנרגיה מתחדשת, שחלקם מיוצר על ידי 130 לוחות photovoltaic המותקנים על גג הבניין. הוא נפתח ביום שבת ויופעל על ידי צוות של 350 אנשי צוות, שעברו ממיקום אפל המקורי של סן פרנסיסקו ברחוב סטוקטון שנפתח בשנת 2004.

מקורות: אפל, פוסטר ושותפים

הנפח של 40 רגל (12 מ ') גבוה הוא נפח ללא עמוד ובו בתים ממוזגים (קרדיט: נייג'ל יאנג / פוסטר + שותפים)

בבניין יש תקרה מחודדת, אטומה למראה, המכוסה על ידי לוחות תאורה מותאמים אישית המשמשים להארת החנות בלילה (אשראי: נייג'ל יאנג / פוסטר + שותפים)

"השדרה " היא חדשה לקחת על הצגת מוצרים בהשראת מציג החנות הקדמית החנות, בהשתתפות צוות Apple לספק למבקרים מידע (אשראי: נייג 'ל יאנג / פוסטר + שותפים)

גאוני אפל יש חורש עלים שלהם, עם חופה של עצים המספקים מרחב ירוק שבו לעבוד עם לקוחות (אשראי: נייג 'ל יאנג / פוסטר + שותפים)

בחנות יש גרם מדרגות הזכוכית של אפל (קרדיט: נייג 'ל יאנג / פוסטר + שותפים)

את הביניים mastanine נועד כדי להופיע כדי לצוף (אשראי: נייג 'ל יאנג / פוסטר + שותפים)

החנות זורמת לכיכר, שבה יש מקום מפגש וחלל אירועים עם Wi-Fi ציבורי, עצים, קיר ירוק 50 מטר (15 מטר), מפל ומזרקה (אשראי: נייג'ל יאנג / פוסטר + שותפים )